Amenajari spatii verzi

Pe piața românească din 2014, Weigela Garden are personal cu expertiză de 15 ani în domeniul amenajări spații verzi și arhitectură peisagistică, al proiectării și întreținerii grădinilor. Activitatea noastră de amenajări spații verzi se desfășoară în principiu în București și Ilfov și oriunde suntem chemați pentru lucrări de anvergură.

Oferim o varietate de servicii de arhitectura peisagistica: de montare și întreținere gazon, însămânțare, aerare, greblare, erbicidare buruieni, aplicare îngrășăminte, regenerare pomi fructiferi, arbori și arbuști, întreținere și tăiere pentru formare coroană, plantări, cosit mecanic și tratamente fitosanitare. Ne poți contacta pentru detalii complete legate de durata de timp pentru implementare și prețurile competitive.

Firma noastră de amenajări grădini și spații verzi, Weigela Garden, vine în sprijinul clienților care își doresc lucrări de calitate când vine vorba de proiectare și amenajare spații verzi și grădini. Clienții noștri primesc garanție pentru lucrările efectuate. Produsele pe care le folosim sunt de top, de la semințe de gazon, până la tratamente fito-sanitare și chiar la sisteme de irigat.   

Serviciile noastre de arhitectură peisagistică sunt potrivite atât pentru ansambluri rezidențiale, case cu teren cât și pentru clădiri de birou care au un teren și vor să îl valorifice. O grădină amenajată cu gust va înfrumuseța casa sau clădirea și va crea o oază de relaxare pentru pauze și timp liber. Amenajarea spațiului verde care răspunde nevoilor clienților este soluția peisagistică pe care o oferim și pentru care suntem apreciați.

Spațiile verzi bine întreținute pun în valoare clădirile din jurul lor. Arborii toaletați, gazonul verde tuns proaspăt, pietrișul bine ales, toate sunt corelate între ele, toate au un rol aparte în designul grădinii, în aspectul final al ansamblului rezidențial. Mai mult decât atât, starea de bine pe care o creează va alunga stresul acumulat pe timpul zilei.

În schimb amenajarea de slabă calitate a spațiilor verzi, dă o imagine nefavorabilă clădirii din vecinătatea ei. O face să pară anostă și neprimitoare, un cadru nu tocmai ideal pentru relaxare și destindere. Pentru a evita această situație neplăcută, apelează cu încredere la serviciile noastre! Locuința va fi transformată într-un timp optim pentru tine.

Clienții noștri ne recomandă pentru serviciile oferite, de la montare sisteme de irigare automatizate, la sisteme de drenaj. Alți clienți se bucură de grădinile și spațiile verzi din jurul casei după ce au beneficiat de servicii de amenajări precum cosmetizare conifere, curățare sol și montare gazon. Suntem apreciați pentru punctualitate, onestitate și pentru faptul că realizăm lucrurile pe care le promitem.

Așadar, iată serviciile oferite de firma de amenajări spații verzi Weigela Garden, prompt și transparent, în mod optim pentru ca tu să te bucuri de cea mai frumoasă grădină. Nu uita să faci fotografii înainte și după implementarea proiectului, ca să vezi singur diferența.

Te invităm să descoperi portofoliul nostru de lucrări de arhitectură peisagistică și servicii amenajări spații verzi oferite cu dedicare. Nu uita că oferim garanție pentru lucrările executate de echipa noastră de profesioniști iar clienții noștri ne recomandă cu încredere.

Îți reamintim că ai trei variante prin care poți intra în legătură cu noi, două numere de telefon, precum și o adresă de email. Indiferent pe care o alegi, îți vom răspunde cu cea mai bună ofertă adaptată nevoilor tale și adecvată spațiului pentru care ne soliciți.

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com