Idei de amenajari gradini

Dacă aveți impedimente în a va amenaja grădina din fața casei, venim în ajutor cu câteva idei. Atunci cand intrarea casei este frumoasă, și aspectul per total al casei se schimbă pozitiv. Iar atunci când ajungi acasă după o zi obositoare, e cea mai mare bucurie să fi întâmpinat de o peluză frontală cochetă și primitoare.

1. Arbuști și copaci mici plantați de-a lungul aleii de acces în casa

Pe lângă gazonul clasic, puteți opta pentru plantarea câtorva plante, precum arbuști și copaci decorativi. Acestea conferă un aspect plăcut și în plus îți conferă umbră pe timpul verii. Este în special o oază de relaxare în cazul în care aveți animale de companie.

2. Piatră decorativă

Este o opțiune deosebită și perfectă pentru orice anotimp, nu necesită întreținere și reduceți drastic si cheltuielile de apă. Oferă un aspect plăcut indiferent de perioada anului și nici nu consumă timp.

3. Iluminare

Un alt mod prin care puteți oferi un aspect inedit este prin iluminatul ambiental. Puteți să optați pentru multe variante, există becuri economice și corpuri deosebite de iluminat pentru orice buget.

4. Copaci colorati

Dacă vă plac florile si platele viu colorate, puteți planta copaci cu bolta colorată. Câteva idei de copaci: copacul de magnolie, copacul redbud, liliaculsau jacaranda. Aceștia vă vor ajuta să vă amenajați grădina într-un mod deosebit și superb!

Indiferent de alegerea dvs., o grădină amenajată și îngrijită este una în care îți petreci timpul cu drag în orice perioadă a anului. Bineînteles că aceste propuneri se pot aplica și pentru grădina din spate, unde de asemenea puteți veni în completare cu mobilier special pentru grădini, și astfel oaza dvs. de relaxare va fi mereu la câțiva pași distanța.

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com