Plante usor de intretinut in amenajari gradini

Dacă sunteți nou la capitolul amenajări grădini sau sunteți mereu în schimbări, puteți avea o curte minunată, folosind plante ușor de cultivat pentru exterior.

Narcise

Una dintre cele mai mari provocări în creșterea plantelor cu bulbi de primăvară este păstrarea dăunătorilor departe de ele. Acei becuri subterane sunt bogate în nutrienți, iar dăunătorii, cum ar fi veverițele, îi pot săpa și mânca. Crocus și Tulipa sunt doi bulbi de primăvară greu de cultivat, datorită mulțimii dăunătorilor, cum ar fi veverițele cenușii, care le mănâncă. Cerbii sunt un alt dăunător care ciumesc aceste frumuseți ale primăverii.

Petunia

Nu veți auzi poate de la multă lume să vorbească despre florile anuale precum Impatiens walleriana, pentru că sunt flori comune (și, prin urmare, nu reușesc să fascineze). Există însă motive întemeiate pentru care aceste plante sunt cultivate atât de frecvent. Unul dintre motive este că sunt la îndemână pentru a aduce pete culoare în grădină. Un alt lucru este că sunt plante ușor de cultivat pentru exterior și este la fel de ușor să le întreții, astfel grădina dvs. va arăta mereu amenajată și dichisită.

Sedum Reflexum Angelina

Când ne gândim la „acoperitori de sol”, nu vorbim despre o clasificare botanică, ci mai degrabă despre modul în care sunt folosite plantele. Termenul este subiectiv (deoarece orice plantă va acoperi o parte din pământ), dar este aplicat în general plantelor care pot să acopere de-a lungul suprafeței.

În unele cazuri, tulpinile lor vor pune rădăcini noi atunci când vor intra în contact cu solul, permițându-le să se răspândească cu ușurință.

Hortensie

Un arbust precum Hydrangea aparține pe această listă deoarece sunt flori de lungă durată, care oferă un spectacol vizual superb. Astfel, veți obține un afișaj care durează toată vara, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu amenajarul grădinii.

Sepalele Hydrangea arborescens Invincibelle Spirit sunt colorate (roz-roșiatice) când ies prima dată, dar mai târziu se estompează. Hortensiile Incrediball oferă flori mai mari, iar pentru că sunt de culoare albă, efectul de decolorare este mai estompat.

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com