Amenajari spatii verzi si sisteme de irigat

Firma noastra se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi, dar si cu sisteme profesionale de irigat, un factor foarte important cand vine vorba de amenajarea undei gradini de vis.

Irigarea corespunzatoarea a unui spatiu verde este foarte importanta, de aceea venim in sprijinul clientilor pentru realizarea unui sistem professional de irigat cu marci de top cum ar fi HUNTER si RAIND BIRD.

Un sistem automatizat de irigare pentru o suprafata de 1000 m.p. poate fi instalat in orice anotimp si pe orice vreme, in maxim 4 zile. Sistemul de irigatii rezidential nu include putul si pompa de alimentare cu apa sau instalatia de alimentare cu apa formata din pompe, automatizare si rezervor tampon.
Instalatiile de irigat se realizeaza cu tuburi PEHD cu diametre variabile intre 25 si 63 mm.

Avand un sistem de irigatie bine proiectat si corect instalat poate face o mare diferenta in gradina si de stilul vostru de viata. In ziua de azi, majoritatea dintre noi incercam sa economisim cat mai mult timp putem. Configurarea unui sistem de irigare automata pentru a va uda gradina inseamna ca nu trebuie sa va mai irositi timpul pretios. Pe tot parcursul anului, dar mai ales in timpul verii, ar trebui sa incercam cu totii sa conservam apa.

Instalarea sistemelor de irigare care conserva apa este o modalitate excelenta de a reduce risipa de apa si de a contribui la protectia mediului. Sistemele de picurare si stropire sunt mult mai eficiente la furnizarea cantitatii corespunzatoare de apa decat udarea manuala.

Daca economisiti la consumul de apa, economisiti si la facturile de apa.

Udarea manuala cu un furtun are un debit mult mai mare decat sprayerea usoara al sistemelor de irigare. Un furtun poate perturba solul si poate provoca scurgerea de nutrient !

In schimb, sprayerea usoara a unui sistem de irigatie va pastra acesti nutrienti in sol, astfel incat plantele sa poata prospera.

Un sistem de irigare poate fi configurat sa functioneze automat. Asta inseamna ca va puteti continua viata fara sa va faceti griji. Daca sunteti plecat de acasa destul de mult, poti avea incredere in sistemul tau de irigatii pentru a avea grija de gradina ta.

Care sunt dezavantajele irigarii? Dezavantajele sistemelor de irigare apar de obicei din proiectarea slaba sau din instalarea ineficienta. Un sistem de irigare sub-optim poate duce la risipa de apa, supraincalzire sau inundare a gradinii tale.

Pentru a beneficia la maxim de un sistem de irigatii, este important sa il alegeti pe cel potrivit pentru proprietatea, climatul in care traiti si plantele din gradina voastra.

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com