Despre gazonul natural din rulouri

O gradina frumoasa si reusita nu consta numai in plante ornamentale, flori de gradina in diferite culori sau arbusti. Pentru a avea o gradina cu gust, care sa fie placuta ochiului si sa va ofere incantare vizuala, trebuie sa existe si un colt verde care sa dea locului echilibru.

Pentru ca acest colt ai linistii sa fie frumos si rezistent cea mai buna alegere este aceea de a opta pentru gazon. Poate ca veti spune ca gazonul nu este usor de plantat sau ca trebuie sa angajati un expert si, mai ales, ca dureaza pana creste gazonul

Ei bine, in acest caz exista o alta alternativa si anume rulourile din gazon natural. Aceste rulouri din gazon natural sunt mult mai rezistente la conditii diferite de clima, foarte rezistente la daunatori, la trafic, si rezista chiar si la seceta mult mai bine decat gazonul obisnuit iar acest lucru se intampla datorita semintelor de foarte buna calitate alese pentru crearea acestui colt de rai verde.

Gazonul natural din rulouri trebuie montat imediat dupa ce va fost livrat si, de obicei, aceasta montare este facuta de specialisti. Este bine de stiut faptul ca daca nu aveti timp, sau specialistul ajunge la voi acasa abia a doua zi, trebuie sa udati rulourile peste noapte pentru a se pastra asa cum trebuie.

Probabil va veti intreba cum si cand veti tunde acest gazon tip rulouri, ei bine tunderea gazonului se face la doua saptamani dupa montarea acestuia. In speraranta ca v-am dat cateva informatii utile despre acest tip de gazon absolut extraordinar va dorim amenajare inverzita!

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com