Gazon prin insamantare

Acest serviciu include: erbicidarea buruienilor, prelucrarea mecanica a solului, curatirea terenului de resturile vegetale si strangerea in gramada a acestora, nivelare, insamantare,tavalugire, prima udare, primul tuns, consultanta privind udarile si intretinerea, samanta si ingrasamantul necesar.

Cum se seamana un gazon?

Plantarea semintelor de iarba nu este o operatiune dificila, insa trebuie sa fie indeplinita cu grija, pentru a se obtine un gazon dens si egal.Semintele se pot planta manual sau cu ajutorul unui aplicator(semanatoare).Aplicatorul este mai usor de utilizat pe o suprafata intinsa,dand rezultate mai rapide.

Insamantarea gazonului se realizeaza de obicei numai in perioadele de primavara sau inceput de toamna, cand temperaturile maxime in timpul zilei sunt de cel mult 25 grade Celsius.

Operatiunea consta in erbicidarea (sau dezierbarea), saparea, maruntirea si nivelarea terenului, furnizarea si imprastierea unui adaos de nisip (1 m.c./100 m.p.) doar daca este cazul, prefertilizarea terenului cu 30 gr. ingrasamant/m.p., semanarea si incorporarea semintelor de gazon (50 gr./m.p.) si tavalugirea suprafetei insamantate.

0764 217 269
0735 576 805
weigelagarden@yahoo.com